O cazatura pe gheata a schimbat dureros destinul unei fetite de 13 ani. Ajutati-o pe Patricia in lupta pentru vindecare!

0
368

Într-o dimineață geroasă de iarnă, pașii unei fetițe de 13 ani s-au oprit brusc pe drumul spre școală, nu din cauza frigului, ci a unei căzături neașteptate. Ceea ce părea doar un mic accident a devenit un punct de cotitură în viața ei. Diagnosticul primit la medic a răsunat ca un ecou devastator: scolioză toraco-lombară. De acel moment, prietenii și familia au început să o alinte “Scolo”, o poreclă care, deși spunea multe despre lupta ei, nu îi definea curajul.
Povestea Patriciei este una despre curaj, speranță și unitate. După un RMN în Pitești, care a dezvăluit avansarea bolii, tratamentele convenționale nu mai ofereau o soluție. Singura ei șansă era o operație complexă la București, la Clinica Marie Curie. Dar, ca în orice poveste cu adevărată forță, a apărut o nouă încercare: probleme la inimă care puneau în pericol orice intervenție chirurgicală.
Familia Patriciei, învăluită într-o mantie de îngrijorare, a căutat un alt erou în acest periplu medical – Dr. Radu Vatasescu, un cardiolog de renume, care a oferit un strop de speranță aprobind operația. Dar bucuria lor a fost de scurtă durată, căci anestezistul clinicii a refuzat să participe la operație, lăsându-i din nou în incertitudine.
Însă, într-un tărâm nu atât de îndepărtat, la Clinica Monza, s-a găsit un nou aliat în persoana Dr. Alexandru Chiri, un chirurg cu suflet mare care a acceptat provocarea de a o opera pe Patricia. Acum, cu o inimă încărcată de speranță, ea așteaptă un dar de Crăciun – darul sănătății.
Patricia se află la răscrucea între lupta pentru sănătate și visul unei vieți normale. Povestea ei emoționantă este o chemare către bunătate și generozitate. Cu o nevoie de 23.900 de euro pentru operația care i-ar putea reda libertatea de a merge, de a alerga și de a trăi fără durere, fiecare contribuție, oricât de mică, poate aduce un zâmbet și o speranță.
Această poveste nu este doar a Patriciei, ci a fiecăruia dintre noi care crede în puterea comunității. Este o invitație să devenim parte din vindecarea ei și să celebrăm fiecare victorie, fiecare pas spre o viață normală, împreună.
Vă mulțumim că ați citit povestea Patriciei și vă îndemnăm să împărtășiți acest mesaj, să donați dacă puteți și să răspândiți cuvântul. Împreună, putem fi mâna întinsă care aduce sănătate și bucurie în lumea unei fetițe curajoase.
Denumire entitate: Asociația „SALVEAZĂ O INIMĂ”
CIF: 31015982
Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX
Cont EUR: RO28BTRLEURCRT00W8287001
Cont USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001
Cod SWIFT: BTRLRO22
Cod BIC: BTRL
Banca: Banca Transilvania Botoșani
Rugămintea organizației este ca donatorii să menționeze la detaliile plății din transferul bancar numele : PATRICIA SBIRCEA
Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here