O cladire de birouri si una rezidentiala revin la sistemul centralizat de termoficare al Veolia Iasi

0
67

Veolia Energie Iasi continua campania de dezvoltare a sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Iasi castigand un nou client important: este vorba de societatea Electromontaj S.A. Bucuresti – Sucursala Iasi, care a decis sa conecteze la termoficarea centralizata cladirea de birouri si caminul de garsoniere din zona Manta Rosie.

Economiile de costuri, calitatea si continuitatea in furnizarea apei calde si a caldurii, eficienta energetica, siguranta in functionare si protectia mediului inconjurator – iata principalele argumente pentru care conducerea respectivei societati a hotarat sa renunte la cazanele pe gaze naturale, pe care le folosea de 16 ani, si sa revina la sistemul centralizat”, a declarat  Ana-Maria Icatoiu, Director Comercial si de Comunicare al Veolia Energie Iasi S.A.

Ansamblul de cladiri va fi dotat cu modul termic individual, complet automatizat, cu monitorizare non-stop a parametrilor din Dispeceratul Veolia. Echipamentul va asigura clientului independenta 100% in ceea ce priveste pornirea si oprirea incalzirii, dar si optimizarea consumului de apa calda si caldura in functie de cerintele ocupantilor.

In plus, randamentul de producere a energiei termice va creste cu 22% fata de sursa actuala, iar economiile de costuri in comparatie cu cazanele pe gaze naturale vor ajunge la 31% din factura anuala, adica 26 000 lei cu TVA pe an.

Cele doua cladiri vor consuma 250 gigacalorii/an, adica echivalentul a 2 blocuri cu cate 4 etaje.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here