O femeie de moravuri usoare, la conducerea FGM. Umilinta maxima la firma de paza unde agentii primesc salariile de Pasti si de Craciun

0
91

FGM, firma de paza si protectie condusa de niste urmariti penali, inregistreaza un nou scandal. Mai multi angajati ai acestei firme acuza conducerea ca nu si-au primit drepturile salariale din luna noiembrie 2014.
Stam cu saptamanile pe la usile firmei pentru a ne primi banii, macar in rate. Fiecare avem probleme familiare, rate si datorii, dar se pare ca nu intereseaza pe nimeni din firma aceste lucruri. Muncim ca niste sclavi si suntem tratati ca niste sclavi, mai nou de o femeie pe care o stie tot Iasul de poama buna, pe care au frecat-o multi din firma si o trimiteau cu plocoane la ITM, la Fisc si la Politie ca sa scape de controale”, ne-a spus unul dintre anagajatii prejudiciati.
„Poama buna” despre care vorbesc angajatii, pe numele ei Elena Otilia Bocman, a fost facuta directoare peste noapte la FGM Security Division, o firma paravan creata pe langa firma mama pentru a se exonera de la plata datoriilor catre stat si creditori, o firma construita in jocul piramidal al societatilor comerciale inchise de frica Fiscului (aici). In spatele tuturor acestor ilegalitati se afla insa acelasi Traian Pricop, un infactor pe numele caruia sunt deschise cateva zeci de dosare penale cu caracter economic. Restantele salariale cate angajati nu constituie o noutate in aceasta firma, cele mai mari restante ramanand cele catre stat, debite ce insumeaza sute de mii de euro si cateva sute de milioane de lei.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

31 − 22 =