O femeie isi roaga fiul sa spuna “mama”, dar ce se intampla in secunda urmatoare e uimitor. Reactia cainelui, geniala

0
60

Cei care sunt parinti, dar si posesorii unui animal de companie, s-au confruntat cel mai probabil cu aceasta problema: dupa nasterea copilului, este sau nu indicat ca acesta sa creasca sub acelasi acoperis cu un caine sau o pisica?

In majoritatea cazurilor, parintii reusesc sa familiarizeze animalul de comapanie cu noul membru al familiei, iar unii dintre ei considera chiar ca prezenta unui patruped contribuie la dezvoltarea armonioasa a copilului. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca micutii si animalutele ajung treptat sa fie de nedespartit, iar materialul video de mai jos este dovada prieteniei care se leaga intre acestia.

Baietelul din acest videoclip se afla la ora mesei, avandu-l alaturi pe catelul familiei. Cei doi se afla in fata mamei copilui, care incearca sa isi convinga fiul sa pronunte cuvantul “mama” in schimbul unei furculite incarcate de mancare.

La vederea portiei de mancare, patrupedul reactioneaza intr-un mod adorabil. Cainele reuseste “sa silabiseasca” in locul bebelusului cuvantul “mama”. Momentul inedit a fost surprins de camerat de filmat si face acum senzatie pe internet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here