O femeie s-a aruncat de la etajul 12 al Hotelului Unirea. Sinucigasa era angajată la Directia de Sanatate Publica Iasi

0
63

In noaptea de duminica spre luni, o femeie in varsta de 49 de ani s-a aruncat in gol de la etajul 12 al Hotelului Unirea din centrul Iasului. In urma primelor verificari efectuate de Politie, s-a dovedit faptul ca victima, pe nume Mihaela Gojgaru, era angajată la Biroul Achiziţii al Directiei de Sanatate Publica Iasi. Medicii sositi la fata locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

De ce suntem sfatuiti sa gasim linia de mijloc? Pentru ca atunci nimic nu mai e tragedie, dar nici extaz. Visam la dreptate la dragoste si desigur le putem avea cand suntem dispusi sa facem ceva pentru ele. Credinta fara actiune nu inseamna nimic.Vrem o casnicie frumoasa dar incercam sa il intelegem pe celalat cum functioneaza, care-i sunt tiparele sau traim in universul nostru in care suntem buni si le stim pe toate. Vrem sa fim antreprenori dar ne raportam la societatea de azi, la felul in care functioneaza? Vrem sa fim parinti buni, dar ne cunoastem copii?…

In viata asta avem fel de fel de experiente, unele mai placute, altele nu prea. Dobandirea puterii personale vine la fiecare altfel, prin alta experienta, mai presus de intelegerea noastra….

Cred ca Dumnezeu e sugubat, ne-a numit pe toti oameni, ne-a dat aceeasi alcatuire exterioara si ca sa fie si mai frumos ne-a divizat in barbati si femei, ne-a facut sa credem ca suntem atotputernici si ne-a lasat sa orbecaim cautandu-ne calea si poate rade-n barba spunand “Voi ati vrut-o”, sunt ultimele postari pe pagina de facebook a femeii care a hotarat sa isi incheie socotelile cu viata in acest mod violent.

(R.S.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here