O firmă construiește un bloc lângă Vama Veche

0
59

Unul dintre cele mai noi proiecte imobiliare aprobate de către Primărie prevede construirea unui bloc în curtea clădirii „Vama Veche”. Imobilul, care va avea trei etaje, are la dispoziție doar o suprafață de 500 mp. Proiectul a trecut deja prin Consiliul Local în ședința din luna februarie și a fost aprobat fără a fi ridicată vreo problemă de către consilieri.

Investiția aparține firmei Evo Relief Design, care a achiziționat terenul anul trecut de la o persoană fizică. Proiectul s-a aflat în avizare timp de aproape trei ani la municipalitate, una dintre principalele probleme constând în faptul că, inițial, planul urbanistic prevedea un regim de înălțime mai mare (17 față de 12 m), precum și suprafața mică de teren pe care o are la dispoziție dezvoltatorul. Primul aviz primit la proiect datează din august 2014.

În prezent, odată cu aprobarea Planului Urbanistic Zonal (PUZ) în ședința CL din februarie 2017, Primăria a eliberat un nou certificat de urbanism și urmează să emită și autorizația de construire.

În proiectul de PUZ se arată că parcările, 20 la număr, vor fi amenajate în subteran. Procentul de ocupare al terenului ajunge la 50%.

sursa: apix.ro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here