O firma din Botosani se va ocupa cu plimbarea anunturilor DGFP Iasi de la un ziar la altul

0
53

Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Iasi va beneficia de un nou pachet de servicii de publicitate. Acordul cadru, care are ca obiect incheierea de contracte subsecvente pentru servicii de publicitate si anunturi in presa scrisa, a fost semnat recent, pe o perioada de 12 luni de zile, cu firma Publiset din Botosani, valoarea contractului fiind de 73.500 lei, fara vreun ban mai putin fata de valoarea estimata.

Potrivit caietului de sarcini al licitatiei, serviciile pe care ar urma sa le presteze firma din Botosani sunt cele de publicare de anunturi în presa scrisă locală, la mica publicitate, pentru o aparitie, privind organizarea de licitatii pentru valorificarea bunurilor sechestrate si confiscate, organizarea de licitatii pentru executarea silita a creantelor bugetare neachitate la bugetul consolidat al statului, citatii pentru demararea procedurii de faliment si organizarea de concursuri pentru angajare.

Nu se accepta oferte de la cotidienele cu distributie gratuita, de tip tabloid, cu profil de sport, stil de viata, familie si copii, auto si moto, programe si ghiduri. Ofertele se vor intocmi si adjudeca separat pentru cotidianul local. Furnizarea de servicii de publicitate in presa scrisa intr-un ziar cu conţinut editorial generalist, cu pagini economice, sociale, administratie publica de circulatie locala de mare si mica publicitate, de minim 500 exemplare”, se arata in caietul de sarcini.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 3 = 7