O noua investitie Silk District va sufoca traficul din Iasi

0
75

Primăria Iași a eliberat o nouă autorizație pentru complexul Silk District, care vizează construirea a unui bloc cu 11 etaje, cu un număr total de 346 de apartamente, potrivit informațiilor publicate joi pe site-ul municipalității ieșene.
Până în prezent, în cadrul complexului au fost autorizate o clădire rezidențială și un imobil de birouri, în afara avizelor care reglementează accesul pe amplasamentul de circa 10 hectare, potrivit apix.ro.
Clădirea rezidenţială ce face obiectul prezentei autorizaţii de construire include spaţii cu destinaţia de: locuinţe colective, spaţii comerciale la parterul construcţiei, spaţii tehnice şi administrative, precum şi funcţiuni complementare. Clădirea rezidenţială este formată din patru tronsoane precum şi un corp de legătură cu destinaţia de parcare”, se precizează în autorizația 372/2022.
Potrivit documentului citat, blocul va avea 346 de apartamente: 96 cu o cameră, 118 cu două camere din care 12 duplex, 104 cu trei camere din care 22 duplex și 28 cu 4 camere din care 6 duplex. În ceea ce privește parcarea, blocul va fi deservit de 416 de locuri: 89 amenajate la subsol, 314 în interiorul unui imobil (C2) și 13 supraterane.
Clădirea are un nivel subteran cu o suprafaţă construită desfăşurată de 4.822,5 mp, având funcţionalul alcătuit din 8 adăposturi de protecţie civilă, parcare – 89 locuri, spaţii tehnice, depozitări şi circulaţii verticale. Circulatia auto din subsol va fi conectată printr-un corp de legătură cu subsolul clădirii C4”, se mai arată în actul de autorizare. (M.G.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here