O noua librarie, la Iulius Mall. In luna octombrie, Librarium ii asteapta pe clienti cu promotii

0
76

De curând, pasionaţii de lectură au la dispoziţie în Iulius Mall Iaşi o nouă librărie, care le oferă ultimele noutăți din domeniul editorial. Librarium se află la etajul doi al Iulius Mall şi, cu ocazia inaugurării, a pregătit promoţii şi evenimente speciale.

Joi, 19 octombrie 2017, cu ocazia inaugurării, toate cărţile din librărie vor avea un discount de 20%. În plus, de la ora 16.00, copiii sunt invitaţi la un concurs în care îşi vor testa cunoştinţele, iar de la ora 19.30, Essenza Quartet îi va încânta pe clienţii din Librarium cu un recital de muzică.

Librarium este o librărie cu un concept atrăgător, atmosfera caldă şi designul interior invitând la relaxare, clienţii putând să răsfoiască în tihnă volumele de care sunt interesaţi. Vor găsi aici ultimele apariţii editoriale, alături de cărți de specialitate din domeniul juridic, medical, albume de artă și de călătorii, ghiduri turistice, dicționare, literatură motivațională și cărți din domeniul spiritual.

Secțiunea de carte pentru copii include cărți de povești, cărți cu activități, enciclopedii și cărți de colorat, jocuri amuzante pentru destindere și jocuri educative, manuale, auxiliare și volume de lecturi școlare. De asemenea, Librarium oferă o gamă variată de ceaiuri de calitate și accesorii, agende și instrumente de scris, boardgames și o mulțime de alte cadouri. Prețurile cărților sunt cele recomandate de edituri, iar lunar publicul va fi întâmpinat cu diverse reduceri și promoții care se aplică anumitor edituri sau colecții.

În luna octombrie, cititorii își pot alege trei titluri din colecțiile de istorie, memorii și jurnale de la Editura Humanitas, achitând doar două dintre cărțile alese. De asemenea, toate volumele din colecțiile Nemira Young Adult și Trei Young Fiction pot fi achiziționate cu 20% reducere din prețul de la raft. Nu în ultimul rând, se aplică o reducere de 20% și unei selecții de titluri cunoscute ale Editurii Herald.

Librarium din Iulius Mall Iaşi este una dintre cele șase librării ale Grupului Librarium, împărțind cu surorile ei deschiderea către nevoile publicului și dorința de a deveni un spațiu de întâlnire și de conversație pentru cititorii de toate vîrstele, pentru părinți și dascăli deopotrivă, pentru cititorii de beletristică sau consumatorii de non-ficțiune, pasionații de muzică și film, precum și pentru cei aflați în căutarea unui răgaz de la agitația cotidiană.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here