O pitipoanca din Iasi, presupusa amanta a miliardarului Hector Bitar. “Se credea vedeta cand inca nu i se uscasera mucii la nas”

1
68

Presupusa iubită a lui Hector Bitar, nepotul miliardarului Carlos Slim, a făcut primele declaratii despre relatia pe care o are cu cel care a umplut primele pagini ale tabloidelor din intreaga lume dupa consumarea violenta a relatiei pe care a avut-o cu romanca Irina Cristescu. Vanessa Vandici, noua iubita a miliardarului mexican, actrită de telenovele in Mexic, este originara dintr-un sat din comuna ieseana Tibana, iar numele ei real este Mihaela Iftene. Potrivit unei autobiografii convenabile ei,Vanessa Vandici are 25 de ani si s-a nascut la Bucuresti. A absolvit liceul Dinu Lipatti, din Capitala, si apoi Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica, promotia 2010. Blonda, cu ochi albastri, s-a angajat ca model, desi inaltimea (n.r. are 1,63 de metri) nu o recomanda pentru un un astfel de job.
In Mexic am ajuns cu avionul si cu un bagaj de vise pentru ca aveam haine foarte putine. Am lucrat ca model si am fost remarcata de anumiti producatori. Am interpretat persoanje secundare si am avut si un iubit actor. Am jucat in niste serii…daca traduc bine (n.r. dupa cativa ani de stat in Mexic, fata a uitat limba romana) de narcotraficanti… Hector nu are nevoie de ajutorul unei fete ca mine pentru a se apara. Nu este un om deloc violent. Il cunosc de cativa ani, dar nu doar eu. Este cunoscut si de sefii mei, cu care lucrez eu, cei de sus. Si mie imi pare rau de acea domnisoara (nr. Irina Cristescu, sotia lui Hector), sa nu se inteleaga gresit, dar ei or sa isi rezolve problemele in instanta. Despre relatia mea cu Hector, o sa spun cand vin in Romania”, a spus aceasta la emisiunea “Agentul Vip“, de la Antena Stars.

vanessa-1000
Despre noua stea a telenovelelor mexicane, satenii din Tibana spun ca nu a avut de mica toate tiglele pe casa.
Se misca si vorbea de parca atunci ar fi coborat din televizor in colbul drumului. Daca te uitai mai insistent la ea te repezea iar daca te nimereai in preajma ei cu vreun aparat de fotografiat, tipa ca daca ii faci poze fara permisiunea ei te da in judecata, ca ea e o vedeta. Se credea vedeta cand inca nu i se uscasera muci la nas”, ne-a spus Costache Ipate din Tibana.

vanessa1-1000

1 COMMENT

  1. Cu ce drept m-a numiți voi pițipoanca?Tu cel care ai scris asta ai părinți?Ai frați?Tot ceea ce ai scris este total neadevărat!Mai bine ne vedem in instanța unde i-l veți lua si pe Costache!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 3 =