O româncă din Italia a fost internată la Psihiatrie. Se plimba noaptea, aproape goală, pe stradă. Ce le făcea trecătorilor

0
62

O româncă de 26 de ani, rezidentă în Emilia-Romagna, a fost internată la secția de Psihiatrie a spitalului din localitatea Civitanova, provincia Macerata, după ce a umblat toată noaptea prin oraș arătând părțile intime trecătorilor și apoi a devenit agresivă față de polițiști.
Femeia era îmbrăcată într-o rochie și se plimba în seara zilei de luni, 17 septembrie, cântând și dansând, prin centrul localității Civitanova, scrie rotalianul.com, care citează cotidianul Il Resto Di Carlino.
Inițial, a fost văzută aproape goală în Piazza XX Settembre, în apropierea unei biserici, apoi într-un parc, unde încerca să intre într-o fântână arteziană pentru a face baie.
În timpul plimbării, românca își ridica rochia în sus, pe sub care se pare că nu avea lenjerie intimă, arătându-și astfel părțile intime trecătorilor, iar unul dintre „spectatori” a decis să cheme poliția.
Între timp, femeia s-a îndreptat spre malul mării, unde a fost oprită de polițiști și transportată cu ambulanța la spital, deoarece se afla într-o stare de confuzie ridicată.
Oamenii legii au identificat-o ca fiind o româncă de 26 de ani, care lucrează ca dansatoare într-un club de noapte din zonă.
Consultată și tratată de medici, tânăra româncă părea să-și fi revenit, așa că a fost lăsată să plece din spital după câteva ore, dar în cursul dimineții localnicii au chemat iar poliția, semnalând faptul că tânăra făcea striptease, din nou, prin oraș.
Condusă din nou la spital, femeia a început să devină agresivă fiindcă nu voia să mai fie controlată de medici, dar personalul medical de la Urgențe a reușit să o conducă în secție, pentru ca, mai apoi, să o interneze la secția de Psihiatrie a spitalului, în vederea recuperării.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

90 − 88 =