O somitate medicala din Iasi, folosita in scop electoral de groparii pesedisti ai spitalului mobil de la Letcani

0
101

Într-un comunicat de presă, senatorul Maricel Popa, liderul PSD Iasi anunță faptul că la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Sfânta Maria” din Iași vor fi efectuate noi investiții pentru dotarea unității medicale cu un bloc operator nou și aparatură de ultimă generație.
Aceasta iesire publica a acestui politician cu notorietate de scara blocului, gropar cu acte al spitalului mobil de la Letcani, care in prag de noile alegeri se erijeaza in salvator al sistemului medical iesean, apare la o saptamana dupa ce cohorta de politruci debarcati la Iasi pe 24 ianuarie, au tinut sa isi imortalizeze fetele tampe alaturi de Sidonia Susanu, somitatea medicala a momentului.

Am spus mereu că eu și colegii social – democrați îi sprijinim pe medicii ieșeni și încercăm să le facilităm munca prin proiecte și investiții care să modernizeze spitalele și care să le asigure dotarea de ultimă generație.
Am mers ieri cu medicul Sidonia Susanu în vizită la ministrul sănătății prof. univ. dr. Alexandru Rafila, pentru a-i vorbi despre necesitatea realizării unei nou Bloc Operator la Spitalul de Copiii „Sfânta Maria”, un loc în care medicii fac minuni cu micuții pacienți ajunși de cele mai multe ori în stare extrem de gravă. A fost îmbucurător să văd deschiderea ministrului față de această propunere și îmi exprim încrederea că în scurt timp vă voi putea anunța că se vor demara lucrările.
Totodată, mi-a revenit onoarea de a o prezenta pe doamna doctor și colegilor parlamentari, toți aceștia cunoscând-o datorită rezultatelor remarcabile din sfera profesională, ultima știre despre domnia sa fiind aceea că a redat șansa la o viață normală unei adolescente care a ajuns la unitatea medicală din Iași cu ambele mâini amputate!
Pentru că binele se face în echipă, ne unim forțele cu doctorii pentru a dezvolta cât mai mult unitățile medicale din Iași, astfel încât dotările să fie de cea mai bună calitate, deoarece am siguranța că medicii sunt profesioniști și pun suflet în tot ceea ce fac
!” a flecarit senatorul Popa.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here