Odrasla primului mogul de presa condamnat pentru santaj, se reprofileaza. Claudiu Asimionesei, actionar la Radio Hit

0
79

La Radio HIT s-a perfectat, zilele acestea, transferul unui pachet minoritar de acţiuni (3%) al societății care deține licența de emisie a stației, tranzacție care a avut loc între Sorin Bocancea (vânzător) și Claudiu Asimionesei (cumpărător).

Actionariatul majoritar al postului a anuntat ca, atât membrii echipei editoriale, cât și ai celei de management rămân dedicați unei politici independente sub raportul conţinutului programelor și performante din punct de vedere financiar în contextul unei piețe concurențiale și economice dificile pentru întreprinderile de presă şi îşi păstrează loialitatea faţă de ascultătorii celui mai vechi post de radio privat din Iaşi.

Din perspectiva noastră, acţionarul majoritar al Radio HIT (87,5%) contribuie în mod semnificativ la asigurarea stabilităţii postului, iar politica acestuia este una orientată spre performanţă şi deasupra oricărui reproş. Echipa Radio HIT nu comentează în nici un fel modificările în structura acţionariatului şi nici participaţiile acţionariatului în alte afaceri de presă sau activitatea acestora în diverse sectoare ale vieţii private şi publice din România”, au declarat reprezentantii postului.

Printre angajatii postului se numara jurnalisti cu state vechi in presa locala, din randul celor care nu fac rabat de la deontologie, precum George Onofrei, Andrei Ivasc, Violeta Cincu, Gabi Rotaru, Ionut Lazar, Loredana Tifachi sau Silvia Craus, iar asocierea cu noul actionariat pare sa fi tulburat apele in redactia Radio Hit.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 6 = 1