Oferta gay pentru Sanatate distruge ultima farama de demnitate a romanilor. Nu stie pe unde se pisa furnica dar a fost pus sef la Sanatate

0
81

Nu mai e o noutate pentru nimeni faptul ca Dacian Ciolos si-a inceput mandatul cu stangul sau, dupa componenta propriilor desemnati, cu dosul. In timp ce romanii asteapta un semn de demnitate nationala si normalitate institutionala, primul nostru agricultor de la Paris vine in fata natiei cu un puta cu creasta, de 29 de primaveri, pe care il propulseaza tocmai in varful celui mai nevralgic sistem al tarii, la Sanatate. Ca si cum nu ar fi fost de ajuns tragedia de la Colectiv, din ale carei rani inca se mai moare, un tragic eveniment gestionat de un sistem al sanatatii plecat in exil, Ciolos face ceva pe memoria de scurta durata a romanilor si pe dorinta lor de schimbare si baga in fata aceasta aratare de 29 de ani, pe nume Andrei Baciu, pe care il prezinta drept un “tânăr medic chirurg, cu experientă în străinătate, dar si experientă privind mediul spitalicesc” care, in fapt, nici nu stie pe unde se pisa furnica.
Chiar nu mai avem pic de demnitate in noi? Chiar acceptam tot ce ne servesc jegurile care vor sa puna mana cu orice pret pe Romania? Chiar nu mai avem oameni capabili in Romania asta,care sa conduca intru binele romanilor? Chiar nu se mai gaseste un om care sa fie in locul aratarii asteia la sanatate?Treziti-va fratilor!”, este indemnul lui Luis Bratu, un roman oripilat, ca multi altii, de componenta noului guvern.

snitel de tineret bovin

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here