Oferte pentru vacante reusite, la Targul de turism de la Palas

0
74

În acest sfârșit de săptămână, ieșenii sunt invitați să își facă planurile de vacanță. Pot alege destinația de concediu, la oferte speciale, de la Târgul de Turism „Vacanţa”, care se va desfășura în ansamblul Palas.

Pentru cei care visează la nisipul de pe plajă, razele soarelui, cărările de munte sau relaxare la SPA, ansamblul Palas găzduiește, în acest week-end, cea de-a șasea ediție a Târgului de Turism „Vacanța”, cel mai mare eveniment de profil din nord – estul ţării, organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT). De vineri până duminică inclusiv, în perioada 16 – 18 martie 2018, la parterul Atriumului Palas Mall și-au dat întâlnire agenţii de turism, hotelieri, autorități locale, companii de transport și nu numai. Acesta este un bun prilej pentru planificarea concediului, mai ales pentru că expozanții prezintă cele mai avantajoase oferte în destinații râvnite, în țară și în străinătate. În plus, cei interesați pot primi sfaturi pentru alegerea pachetelor personalizate.

Pentru amatorii de călătorii, expozanții propun și anul acesta destinațiile care se află în atenția publicului, precum Turcia (Antalya), Grecia (Corfu, Rhodos, Creta), Spania (Costa Brava), Cipru, pentru care există opțiune de zbor charter cu conexiune din Iași. Pentru cei care preferă vacanțele exotice sunt opțiuni în Republica Dominicană, Mexic, Thailanda sau Dubai, iar cei puși pe distracție pot alege din numeroase pachete de city break în marile orașe europene.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here