Organizatia “Salvati Copiii” Iasi aniversează 25 de ani de activitate prin campania “Zâmbet în Dar”

0
64

Cu ocazia aniversării a 25 de ani de activitate, Organizația Salvați Copiii Iași desfășoară în perioada 17 septembrie – 10 noiembrie 2016 campania “Zâmbet în Dar” care cuprinde 25 de evenimente inedite, organizate alături de partenerii de suflet ai organizației, evenimente ce se vor încheia pe data de 10 Noiembrie 2016 cu o gală extraordinară gazduită la Grand Hotel Traian.

Salvați Copiii Iași a fost înființată în anul 1991 și activează în comunitatea ieșeană de 25 de ani, asigurând prin intermediul programelor și proiectelor dezvoltate, servicii pentru toti

copiii, în special pentru cei aflați în situații extreme de viață, pentru copiii afectați sau la risc de sărăcie, abuz, abandon, violenţă și viaţă pe stradă, pentru copiii care nu beneficiază de drepturile elementare (sănătate, educaţie, protecţie, etc.) prevăzute de lege.

Sunt peste 400.000 de copii doar în regiunea de Nord-Est a României care trăiesc cu mult sub standardele unui trai decent.Vorbim despre sărăcie extremă, despre copii care merg la culcare flămânzi, care nu au cu ce se îmbrăca pentru a merge la școală. În 25 de ani de activitate am reușit împreună cu partenerii și sponsorii care ne sunt aproape și pe care cu drag și recunoștință îi numim astăzi Dăruitori de Zâmbete, să ajutăm peste 100.000 de copii. Este doar începutul. Foarte mulți copii aflați în stuații dificile au încă nevoie de ajutorul nostru.” – Ioana Atasiei Președinte Salvați Copiii Iași.

În această toamnă Salvați Copiii Iași sărbătorește, împreună cu cei care au fost și sunt alături de organizație și de copii, prin 25 de evenimente caritabile minunate: evenimente sportive, evenimente dedicate familiei, ateliere de pictura, spectacole și multe alte surprize.

Campania se va lansa în weekendul 17-18 septembrie 2016 cu două evenimente speciale: „Roade de toamnă pentru zâmbet de copil” un eveniment organizat de AVISSO cu sprijinul CECCAR și a grupului ROTARY și “Dansăm, zâmbim, dăruim alături de Quasar” un eveniment dedicat eleganței, ritmului și energiei, oferit de tinerii talentați de la Quasar Dance cu sprijinul Palas Mall. Urmează două luni de veselie, generozitate și zâmbete în dar, cu evenimente ingenioase și emoționante la care sunt așteptați cu drag toți cei care doresc să aducă un zâmbet pe chipurile copiilor care au nevoie de ajutor.

Fondurile colectate în cadrul campaniei vor fi folosite pentru a sprijini peste 100 de copii din regiunea de Nord-Est a României cu resurse de primă necesitate (încălțăminte, îmbrăcăminte, o masă caldă, rechizite), precum și cu servicii adecvate de asistență socială, educațională și psihoterapeutică. Toți cei care doresc să contribuie sunt așteptați la evenimentele campaniei “Zâmbet în Dar” sau direct la sediul organizației din Aleea Ion Simionescu nr. 6, Bl. I5, PT 15 Dacia, Iași.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

19 − 9 =