(P) Chirica și-a creat o lume imaginară și se ascunde de Iașul real în Palatul Roznoveanu

0
12

Invitat de candidatul PSD pentru funcția de primar al Iașului, Bogdan Balanișcu, la o dezbatere electorală în care să-și prezinte viziunea despre viitorul orașului, actualul edil Mihai Chirica nu a avut curajul să coboare din birou pentru a da ochii cu principalul său contracandidat și cu ieșenii.

 De 9 ani Mihai Chirica trăiește într-o lume imaginară a unui Iași ireal, a unui Iași central frumos prezentat pe rețelele sociale, în timp ce adevărata viață a comunității se duce în cartierele cu probleme neauzite și nevăzute de edilul penelist. Am bătut la pas Iașul și am vorbit cu oamenii de rând care se simt nevăzuți și neauziți, care s-au săturat de evenimentele fanfaronice pe care le organizează Primăria, uitându-i pe cei mulți în cozile infernale din trafic, lăsându-i să se lupte pentru un loc de parcare, pentru un loc la creșă sau grădiniță etc.. Cu o indiferență crasă, Chirica se ascunde în Palatul Roznovanu de sărăcia Iașului dintre blocuri, a Iașului profund, însă cetățenii trebuie să înțeleagă că-l pot scoate pe primarul machetă, pe primarul fotomodel din biroul lui elegant prin votul dat pe data de 9 iunie”, a punctat Bogdan Balanișcu, candidatul social-democrat pentru Primăria Iași.

 Candidatul stângii, Bogdan Balanișcu, a reamintit și de programul său de guvernare locală ce prevede 50 de măsuri pentru Iași și pentru ieșenii de toate vârstele, ce abordează domenii precum traficul și transportul, educația, sănătatea, poluarea, petrecerea timpului liber etc. „Orașul nostru a avut până acum parte de machete pe care s-a pus praful. Eu sunt omul soluțiilor, tocmai de aceea pentru fiecare proiect trecut în programul meu de guvernare și prezentat cetățenilor am prevăzut un buget și un orizont de timp pentru implementare. Vremea promisiunilor va apune pe 9 iunie, când va începe vremea construcției unui Iași real, al tuturor oamenilor”, a punctat social-democratul Balanișcu.

Reamintim că, potrivit ultimului sondaj de opinie realizat la Iași, social-democratul este principalul contracandidat al edilului PNL Mihai Chirica, diferența dintre cei doi fiind mai mică de 10 procente. Acest lucru arată că Bogdan Balanișcu are șanse reale de a-l învinge pe actualul edil liberal în alegerile programate pentru data de 9 iunie, pesedistul aflându-se pe un trend crescător atât din perspectiva notorietății, cât și a intenției de vot.  

 Organizația Municipală a PSD Iași

 * * *

Programul de guvernare locală al candidatului PSD pentru funcția de primar al Iașului, Bogdan Balanișcu, poate fi accesat pe https://balaniscu.ro/.

Executat de SC Creative Idea SRL la comanda PSD Iași, CMF: 21240002

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here