Padurea Galata, o bomba ecologica. O padure distrusa in urma gratarelor facute de hoardele de paraziti ai Iasului

0
63

O ieseanca, Ciobanu Diana, care locuieste in apropierea Padurii Galata, sustine, cu probe, ca acesta padure de la marginea Iasului este plina de deseuri rezultate in urma miilor de gratare la care au luat parte parazitii Iasului, acei indivizi pentru care este un nonsens protejarea mediului, cand primeaza plinatatea burtoaicelor.

Tin sa va anunt ca un loc minunat din Iasi, Padurea Galata, a fost invadat de gunoaie”, i se adreseaza ieseanca, primarului interimar, Mihai Chirica.

Daca pana anul trecut era mai putin cunoscut, anul acesta, “turistii de weekend” l-au luat cu asalt. Singura problema a fost ca la plecare nu se gandeau ca poate vor sa se mai intoarca si isi lasau gunoaiele. Eu locuiesc la una din casele din zona si ma plimb deseori cu cei mici prin padure, si recunosc ca nu mai reusesc sa fac fata mizeriilor facute de ceilati concetateni, cu toate ca de fiecare data ma intorc cu cate un sac de gunoi plin.

Va rugam mult sa ne ajutati sa pastram acest plaman verde curat, amplasand plancarde cu “Interzis aruncarea gunoaielor” (n.r. ar trebui o placarda cu “Acces interzis gunoaielor”) si sa rugati echipa Salubris sa faca o plimbare prin padure pentru a strange marea parte a gunoaielor! Multumesc mult! Atata timp cat lumea continua sa fie necivilizata,si eu am sa continui sa strang gunoaiele lasate de ei”, este mesajul ireal al acestei iesence pe care peisajul mediatic ar trebui sa o surprinda la loc de cinste.

Foto Padurea Galata- cu galben sunt marcate o parte din locurile pline de gunoaie

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here