Palatul Culturii din Iasi gazduieste primul festival profesionist de moda

0
66

Este pentru prima dată când Palatul Culturii din Iași își deschide porțile pentru un festival profesionist de modă. Kasta Morrely Fashion Week, ediția a IV-a, se va desfășura în perioada 1-4 iunie 2017, la Palatul Culturii, simbolul cultural al orașului Iași.

Pentru această ediție a festivalului și-au confirmat prezența designeri în vogă ai momentului din Rusia, Austria, Olanda, Portugalia, Italia, Bulgaria, Moldova și România. Creatorii de modă vor lansa pe podiumul internațional de la Iași ultimele lor colecții, prezentând tendințele modei feminine, masculine și pentru copii.

Kasta Morrely Fashion Week aniversează contribuția Iașului la dezvoltarea industriilor creative. Se împlinesc 10 ani de când s-a legalizat ocupația Organizator Spectacole.

În ceas de sărbătoare, organizatorii festivalului au pregătit spectacole de excepție, în premieră, cu implicarea a 40 designeri de top, 100 manechine conform Standardului ocupației, peste 150 de specialiști și voluntari.

Accesul la festival se va realiza pe bază de invitație. Iubitorii de modă vor putea admira noile trenduri în modă și cu suportul transmisiei live a evenimentului pe pagina oficială de facebook: https://www.facebook.com/KastaMorrelyFashionWeek/

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here