Paranghelie cu lautari pe malul Ciricului, de 1 Mai.

0
63

Primăria Municipiului Iași va marca Ziua Internațională a Muncii, 1 mai, printr-o manifestare dedicată celor care muncesc, reluând astfel tradiția întreruptă de pandemia de COVID-19.
Cu această ocazie, conducerea municipalității invită ieșenii duminică, 1 mai, de la ora 12.00, la Zona de Agrement Ciric (în zona insulei) pentru a deschide oficial sezonul estival și pentru a participa la un spectacol de muzică populară susținut de artiști ieșeni: Ștefan Pintilie, Beatrice Duca, Ștefan Deaconița și Ansamblul Folcloric „Busuioc Moldovenesc” al Companiei de Transport Public SA Iași.
Evenimentul a fost aprobat de consilierii locali în ședința de joi, 28 aprilie, și va fi organizat cu sprijinul sindicatelor din cadrul companiilor care țin de Consiliul Local al Municipiului Iași.
Începând de duminică, 1 mai, Compania de Transport Public SA Iași va repune în circulație traseul 48, pe ruta Târgu Cucu – Ciric. Acesta va fi deservit de un autobuz care va circula din oră în oră. Prima cursă are ora de plecare 7.00, din Târgu Cucu, iar ultima cursă ora 19.30, de la Ciric.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 5 = 4