Parc de agrement cu gradina zoologica, pe 35 de hectare, pentru angajatii afaceristului Viorel Blajut

0
80

Omul de afaceri, Viorel Blajut, isi dezvolta cel mai mare parc de agrement privat din Moldova. Intins pe o suprafata de 35 de hectare, respectivul parc are amenajate un lac artificial, zone de cazare si o mini-gradina zoologica care adaposteste tot felul de animale exotice, totul intr-un cadru natural in care orice angajat si-ar dori sa evadeze dupa orele de serviciu.

Nu este un parc de agrement deschis publicului, ci este o zona de agrement dedicata angajatilor, in care organizam traininguri sau momente festive pentru angajati. Dat fiind amenajarile pe care am reusit sa le fac pana acum, voi deschide parcul si pentru mini tabere adresate elevilor, mai ales in perioada Saptamanii Altfel. Deocamdata este doar un spatiu privat, dar exista posibilitatea ca in viitor sa deschid o parte din el si pentru publicul larg”, a declarat Viorel Blajut.

Omul de afaceri a fost rezervat in privinta valorii totale a investitiei. Amplasamentul acestei baze de agrement este pe raza satului Uricani, de-a lungul lizierei padurii protejate.

Radu SEICARU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here