Partidul lui Basescu vrea taierea a 300 de capete de parlamentari. Deputatul Petru Movila, printre initiatorii propunerii legislative

0
48

Forul superior al Miscarii Populare a initiat un proiect de lege privind reducerea numarului de parlamentari. Astfel, prin ciuntirea “organului reprezentantiv suprem al poporului roman”, care este Parlamentul, acesta ar fi mai relaxat cu aproximativ 300 de parlamentari care se imbuiba astazi pe spatele romanilor. Tocmai lipsa de reprezentare a acestei armate de parlamentari a stat la baza referendumului national decretat de Basescu in octombrie 2009, prin care acesta a chemat romanii sa isi exprime vointa cu privire la doua probleme de interes national: trecerea la un Parlament unicameral si reducerea numarului de parlamentari la maximum 300 de persoane.
Din respect pentru români, Miscarea Populara a depus astăzi (n.r. ieri) propunerea legislativa pentru reducerea numărului de parlamentari la 300. Dacă partidele mari sunt în acord cu interesele românilor, nu cu propriile interese, propunerea trebuie dezbătută şi adoptată urgent”, au anuntat initiatorii. Pe lista co-initiatorilor se afla si deputatul Petru Movila, presedinteleMiscarea Populara Iasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + = 13