Patroana de la Art Georgies, condamnata pentru ca s-a urcat beata crita la volan

0
86

Camelia Moraru, patroana Art Georgies, o cunoscuta firma locala specializata în mozaicuri şi vitralii, a fost depistată conducând sub influenţa alcoolului. Aceasta abia ce ieşise din clubul în care jucase bowling şi băuse timp de două ore, sustin jurnalistii de la Ziarul de Iasi.

Faptele s-au petrecut în noaptea de 13/14 septembrie 2019. Camelia Moraru îşi sunase în jurul orei 22.30 un amic, propunându-i să iasă în oraş. Acesta a acceptat, aşa că au mers împreună în Master Pub. Până în jurul orei 1.00, femeia a băut, după cum avea să se declare ulterior, 200 ml de Jägermeister. Apoi au plecat cu automobilul BMW 750Li, condus de Moraru. În apropiere de Podu Roş, maşina a fost oprită însă de un echipaj de poliţie. Cum Moraru emana halenă alcoolică, a fost testată cu etiloscopul, rezultatul fiind pozitiv. Ulterior, avea să i se constate o alcoolemie de 1,87‰.

Trimisă în judecată, Moraru şi-a recunoscut faptele, procesul decurgând în procedură simplificată. În final, ea a fost condamnată la 1 an şi 2 luni de închisoare cu suspendarea executării pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani. Femeia a făcut apel împotriva sentinţei, acesta urmând să fie judecat luna viitoare.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here