Patru spectacole într-o săptămână! Vezi care sunt cele mai apreciate spectacole ale Operei din Iasi

0
67

Opera Națională Română Iași oferă publicului un program deosebit în acest sfârșit de lună. Nu mai puțin de patru dintre cele mai apreciate producții ale Operei ieșene vor fi prezentate în decurs de o săptămână!

Prima reprezentație, La Traviata, de Giuseppe Verdi, va avea loc joi, 25 mai, începând cu ora 18:30. Regia este semnată de Beatrice Rancea iar conducerea muzicală îi va aparține lui Ciprian Teodorașcu. Din distribuția de excepție fac parte soliști precum Ana Maria Donose – Violetta Valery, Alin Stoica (Opera Națională Română București) – Alfredo Germont și Adrian Mărcan (Opera Brașov) – Giorgio Germont.

Weekend-ul va debuta cu spectacolul Troienele, după Euripide, în regia maestrului Andrei Șerban, care va avea loc vineri, 26 mai, de la ora 18:30. În următoarea zi, sâmbătă, 26 mai, sunteți invitați de la ora 18:30 în lumea cabaretului. Kabaret, a cărui coregrafie o semnează Yvette Bozsik, o aduce pe scenă, într-un rol inedit, pe Beatrice Rancea. Luna marcată de spectacole grandioase va fi încheiată de o altă reprezentație apreciată de spectatori.

Premiera lunii martie, Carmina Burana, de Carl Orff, în regia și coregrafia maestrului Ioan Tugearu, revine, la cererea publicului, reprezentația de miercuri, 31 mai, urmând a începe la ora 18:30. Totodată, începând de joi, 25 mai, se pun în vânzare biletele pentru spectacolele lunii iunie: Bărbierul din Sevilla, de Gioachino Rossini (7 iunie, ora 18:30), Carmen, de Georges Bizet (14 iunie, ora 18:30) și Lacul lebedelor, de Piotr Ilici Ceaikovski (18 iunie, ora 18:30).

Ultimul spectacol al stagiunii 2016-2017, Opera în recital va avea loc pe 24 iunie, ora 18:30, la Biblioteca Centrală Universitară Iași.

Aida POPA

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here