Patul pe care se coţăia Nichita, aruncat la gunoi. Un sobor de 3 preoti vor sfinti cabinetul desfraului din Palatul Roznovanu

0
64

Cearsafurile pe care satrapul cu nume de sfant, Gheorghe, a insirat si verificat de atatea ori clauza de fidelitate a angajatelor, au fost aruncate la gunoi, cu tot cu canapea. Nimeni nu cunoaste locul in care aceasta piesa de muzeu a fost aruncata sau in coliba carui tomberonez a fost salvata, dar cert este ca proaspatul edil al Iasului, Mihai Chirica, a trimis vorba la Mitropolie ca la intoarcerea de pe nisipurile arzatoare ale statiunii Mamaia, sa se infiinteze in cabinetul dezmatului un sobor de trei preoti specializati in lucruri exorciste, cu tot arsenalul din dotare, pentru a alunga duhurile rele dintre cei 4 pereti, din obiecte, din subconstientul functionarilor si chiar din angajatele care au intrat in contact cu “guru” Gheorghe.

Maine voi pleca in concediu la Mamaia, asa cum fac de 6 ani incoace. De altfel, în ultimii 6 ani nici nu am mai ieşit din ţară, iar acum cu atât mai mult vreau să rămân în ţară, cu toată nebunia asta care se petrece afară. La intoarcere din concediu, am vorbit deja sa sfintesc cabinetul destinat primarului din Palatul Roznovanu, cabinet care este in curs de amenajare. Am aruncat acea canapea care era acolo si alte lucruri netrebuincioase unui cabinet de primar care lucreaza pentru ieseni, nu pentru satisfacerea instinctelor primare”, a spus primarul Mihai Chirica.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here