Pelerinaj al fotbalistilor la primarul arestat la domiciliu. Juramantul facut de Nichita la Ierusalim in fata amantei

0
76

Aflat in arest la domiciliu in vila sa, primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, a primit o vizita-supriza. Zece fotbalisti de la echipa orasului, in frunte cu presedintele clubului, fostul portar Florin Prunea si antrenorul lor italian, Niccolo Napoli, au venit sa-l incurajeze.

Primarul cercetat pentru ca si-ar fi spionat fosta iubita cu ajutorul Politie Locale le-a oferit suc si alune.

Fotbalistii au stat de vorba cu primarul o ora, in vila din Copou. La iesire au povestit ca au discutat cu Nichita despre viitorul echipei, dar ca edilul le-a spus si cum sa-si faca strategia pentru urmatoarele meciuri.

Jucatorii au de gand sa il viziteze pe primar o data pe saptamana, cat timp el va fi in arest la domiciliu.

La adresa primarului au aparut noi acuzatii. Dragomir Tomaseschi, avocatul fostei sale iubite, sustine ca Nichita si Adina Samson au calatorit impreuna la Ierusalim si ar fi si poze doveditoare. Atunci, potrivit avocatului, primarul ar fi jurat in fata femeii, cu mana pe Sfintul Mormint, ca nu o urmarea cu Politia Locala.

In plus, in alta ocazie, Nichita i-ar fi scris fostei iubite un SMS in care ii spunea ca o va face sefa la Politia Locala. Acum, Adina Samson sustine ca s-a despartit de Nichita dupa ce primarul ar fi lovit-o si amenintat-o cu violul si cu moartea. (sursa ProTV)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here