Peste 1000 de dansatori din întreaga ţară participă la Concursul Naţional „Cupa Iaşului” la dans sportiv

0
99

În zona Intersport din Palas Mall s-a desfăşurat ieri, 22 noiembrie 2014, prima competiţie de dans sportiv din Concursul Naţional „Cupa Iaşului”, urmând ca astăzi să se desfăşoare a doua etapă, la Sala Providenţa.

Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Reflex, Palatul Copiilor Iasi, Cercul Militar Iasi  in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, Consiliul Judetean Iasi, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.

„Prin această competiţie dorim să promovăm imaginea Iaşului, să stimulăm cât mai mulţi oameni pentru a face sport, indiferent de vârstă şi de nivelul de pregătire sportivă, să atragem copii în  sportul de performanţă şi să valorificăm  aptitudinile individuale într-un sistem competiţional sportiv. Concursul naţional  „Cupa Iaşului” este o  competiţie ce se desfăşoară anual pe mai multe categorii de vârste şi clase valorice la care participă dansatori de mare prestigiu din întreaga ţară şi străinătate. La competiţia din acest an participă  peste 1000 de  sportivi de la 60  de cluburi din tara precum si numeroase scoli şi gradiniţe din judeţul Iaşi”, a declarat Radu Bujaniţa, organizatorul competiţiei.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here