Peste 1000 de sportivi participa la Sala Sporturilor din Iasi, la Concursul International de Dans „ Cupa Reflex”,

0
75

In aceasta zi, Iasul este gazda unei competitii exceptionale de dans sportiv – Concursul International „ Cupa Reflex”, ce are loc la Sala Polivalenta Iasi .
Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Reflex, Palatul Copiilor Iasi, Cercul Militar Iasi in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi, Consiliul Judetean Iasi, sub egida Federatiei Romane de Dans Sportiv.
Concursul International „Cupa Reflex” este o competitie ce se desfasoara anual pe mai multe categorii de varste si clase valorice la care participa dansatori de mare prestigiu din intreaga tara si strainatate.
Concursul se va constitui intr-un show inedit pentru publicul de toate varstele prin momentele artistice din cadrul evenimentului, atragand astfel un public semnificativ din intreaga tara”, a declarat profesorul Radu Bujenita, presedintele Clubului Sportiv Reflex.
La aceste competitii sunt asteptati peste 1000 de sportivi de la 120 de cluburi din tara si strainatate precum si numeroase scoli si gradinite din judetul Iasi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here