Peste 2.000 de joburi disponibile la Târgul de Cariere Iași

0
73

În curând va începe o nouă ediție a Târgului de Cariere Iași. Evenimentul va avea loc în 8 martie (interval orar 10.00 – 19.00) și 9 martie (interval orar 12.00 – 18.00), la Palas Mall. Accenture, Almaviva Services, ESET, SCC Services, Lidl, Conduent, Faurecia, EON, EZLO Romania, VEO Worldwide Services, Kuka, Amazon, Xerox, Delphi Technologies, Expleo Group, Alten, Centrul Educațional Unirea, Elflein Transport & Logistik, UniCredit Bank, Randstad Romania, Firecredit și ArcelorMittal Iași sunt câteva din companiile care își vor prezenta ofertele celor interesați de ocuparea unui loc de muncă.

Vor fi disponibile peste 2.000 de joburi, din domeniile Retail, Resurse Umane, Inginerie, Financiar-Bancar, Call Center sau IT. „Suntem încântați să începem sezonul de recrutări la Iași, primul oraș de pe harta evenimentelor noastre din această primăvară. La această ediție avem plăcerea de a facilita recrutarea pentru un lanț de magazine care urmează să fie inaugurate în municipiu. Faptul că putem stimula creșterea pieței locale a forței de muncă este o mare satisfacție pentru noi ca organizatori ai acestui eveniment”, au declarat organizatorii.

Ca și în trecut, recrutarea se va face prin intermediul unei aplicației prezentate în parteneriat cu eJobs România. Cei interesați de participarea la eveniment sunt sfătuiți să instaleze aplicația eJobs pe telefonul mobil și să vină pregătiți cu CV-ul deja întocmit în aplicație. Organizatorii estimează că la această ediție vor participa peste 7.000 de candidați. Mai multe detalii despre firmele participante și locurile de muncă disponibile găsiți pe www.targuldecariere.ro/iasi.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here