Peste 60 de companii și organizații de recrutare la Târgul de Cariere de la Iaşi

0
50

În perioada 10 – 11 octombrie, la Palas Mall, va avea loc o nouă ediție a Târgului de Cariere. La eveniment vor participa peste 60 de companii și organizații de recrutare. Firmele care vor participa vor organiza mini-interviuri, workshop–uri și concursuri pentru a-i atrage pe cei mai buni candidați. Anul acesta, cele mai multe locuri de muncă aduse de angajatori la Târgul de Cariere sunt în domeniile IT, retail, industrie și automotive și sunt foarte căutați vorbitorii de limbi străine.
Se caută, printre altele, project manageri, șefi de magazin, controlori financiari, graphic designeri, proiectanți, controlori de trafic, specialiști recrutare, specialiști transporturi, tehnicieni, editori video, reprezentanți relații clienți, consultanți vânzări, manageri de produs, operatori pe calculator, cercetători de piață, dezvoltatori web, contabili, analiști de business, manageri de achiziții, specialiști marketing, solution architects, ofițeri militari.  Sunt disponibile peste 3.500 de joburi. Târgul e deschis marți, de la 10.00 la 19.00, și miercuri, de la 10.00 la 16.00.
La Târgul de Cariere Iași recrutează companii precum Accenture, Wizz Air, SCC Services România, BMT Group, Purolite, Amazon, Leroy Merlin, Lidl, Firecredit, Lear Corporation, Alten, Almaviva, Atexis, Conduent, Plexus, Id-entity, Delphi Diesel Systems și multe altele. Pasionații de IT sau cei care doresc să își construiască o carieră în această industrie vor avea o întreagă zonă dedicată lor. Peste 15 companii din acest domeniu abia așteaptă să-i cunoască pe cei care ajung la standul lor. Deutsche Bank, Autoliv, SecureWorks, BlackRock, 3Pillar Global, Cenit, 3SOFT sunt doar câteva dintre firmele care vor fi prezente în această zonă.
În cadrul Târgului de Cariere va avea loc și un workshop unde candidații vor afla cum pot deveni mai competitivi pe piața muncii. Concret, BMT Group vine la târg cu un workshop unde cei interesați pot să identifice jobul care li se potrivește. Workshopul va avea loc în prima zi de târg (marți, 10 octombrie), de la ora 18.00 și va fi susținut de Silviu Caracus, HR Business Partner BMT Aerospace. Înscrierile se fac la adresa: www.targuldecariere.ro/iasi-global/seminarii/.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

36 − 34 =