Peste 7.000 de ieşeni s-au înscris la Tombola Locatarului

0
69

Termo-Service continuă înscrierile la „Tombola Locatarului”. Acţiunea, lansată pe 1 februarie, înregistrează deja peste 7.000 de participanţi care au îndeplinit condiţiile de eligibilitate. Biletele oferite de Termo-Service sunt pentru concertul lui Andre Rieu ce va avea pe 6 iunie la Bucureşti

Premiile tombolei

Premiul I: un weekend all-inclusive la munte pentru două persoane în perioada 15 – 17 mai la Hotelul BestWestern Bucovina din Gura Humorului.

Premiul II: două bilete la concertul Andre Rieu de la Bucureşti.

Premiul III: o cină romantică pentru două persoane la Restaurantul Panoramic-Unirea.

Condiţii de participare

Înscrierea se face de către organizator, în mod automat, ca urmare a efectuării de către participant, pe toată durata derulării tombolei, a unor plăţi cumulate în valoare de minim 300 lei, reprezentând cheltuielile de întreţinere pentru un apartament aflat în administrarea Termo-Service.

Pot participa la tombolă toţi clienţii societăţii, persoane fizice, proprietari sau chiriaşi în imobilele aparţinând Municipiului Iaşi, care pot face dovada că au un drept de proprietate sau un drept de folosinţă al unui apartament, din cadrul unui imobil administrat de Termo-Service. Sunt luate în calcul plăţile indiferent de modalitatea acestora (numerar, card în casierii, online, transfer bancar etc).

Desemnarea câştigătorilor

Tragerea la sorţi va avea loc pe 4 mai 2015, în direct, la postul de radio „Impact FM” Iaşi, în cadrul emisiunii Good Morning. Anunţarea câştigătorilor se va face atât prin afişare la toate sediile şi casieriile organizatorului, cât şi prin publicarea pe site-ul www.termoservice-iasi.ro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here