Pietele din Iasi, inchise pe perioada lunii iunie pentru igienizare

0
65

EcoPiaţa SA a elaborat planul operaţiunilor de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie care vor avea loc în pieţele agro-alimentare ale Municipiului Iaşi.

Programul va începe duminică, 2 iunie, la ora 14.00, în Piaţa Sudului, unde va continua şi a doua zi, luni, 3 iunie. Tot luni, 3 iunie, vor fi făcute lucrări în zona talciocului și târgului de cherestea. Salubrizarea pieței Nicolina va avea loc în zilele de duminică, 9 iunie, de la ora 14.00, şi luni, 10 iunie. Tot luni, 10 iunie, vor fi salubrizate târgul de mașini și bazarul. Duminică, 23 iunie, de la ora 14.00, și luni, 24 iunie, vor fi efectuate acțiuni de deratizare, dezinfecție și dezinsecție în piețele Alexandru cel Bun și Independenței. Piața Hala Centrală va fi salubrizată duminică, 30 iunie, de la ora 14.00, și luni, 1 iulie. Tot pe 1 iulie este programată curățenia în piețele Dacia și Păcurari.

Acțiunile vor fi făcute de firme de prestări de servicii specializate în domeniu, atestate legal, ale căror activități vor fi supravegheate de personalul EcoPiața SA.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here