Pizza fara ingrediente si bon fiscal, la Simigeria Petru din Targu Cucu. Comert cu raspundere limitata fara de clienti

0
69

O ieseanca a reclamat faptul ca produsele de la Simigeria Petru sunt neconforme, din punct de vedere calitativ, pentru desfacerea lor pe piata de consum. Aceasta a relatat pentru AgoraPress, faptul ca a cumparat, de la Simigeria Petru din Targu Cucu , pizza care nu avea in compozitie ingredientele din prezentare, si nu i s-a oferit bon fiscal.

„Am cumparat o felie de pizza de la Simigeria Petru din Targu Cucu. Doar se numeste pizza pentru ca, in realitate, era o bucatica de turta rumenita, pe care nu am gasit nici piept de pui, nici ciuperci, asa cum prevede reteta. In fapt, am cumparat pizza cu piept de pui si ciuperci, dar nu am primit decat o bucata de turta manjita cu un sos. Am cumparat acest produs, fara sa primesc bon fiscal, cum de altfel s-a mai intamplat si in alte dati, fara exceptie, l-am pus in geanta, ca sa-l duc acasa, la nepoata, si am plecat. Vrand sa-mi scot biletul, am vazut cum arata de fapt acea felie de pizza. M-am intors la simigerie si m-am adresat angajatelor cu aceasta problema. Mi-au spus ca nu-i nimeni dintre sefi si ca asa prevede reteta pe care ele au respectat-o”, ne-a declarat Helen Gavril.

Femeia mai sustine ca a sunat la OPC, dar fiind dupa orele de program, nu i-a raspuns  decat robotul care a directionat-o catre un departament ..”de undeva de la Bucuresti”. Mai mult, din fotografiile pe care ieseanca le-a facut produsului se poate observa faptul ca un colt din acea felie de pizza este plin de mucegai.

Simigeria PETRU urmărește ca prin produsele și serviciile sale să creeze clienților experiențe pozitive. Ne asumăm ca valoare principală satisfacerea nu doar a unei nevoi primare a clienților, ci și oferirea unor produse care să respecte criteriile calității și prospețimii. Astfel, avem o politică strictă privind rebuturile și graficul de pregătire a produselor, tocmai pentru a ne asigura că preparatele ce ajung la clienți sunt produse în ziua în curs și conforme cu normele de siguranță alimentară. Ca urmare a sesizării primite, vom face o verificare internă pentru a stabili ce produs a achiziționat clientul (avem sortimente de pizza care conțin printre ingrediente și gorgonzola, un tip de brânză mucegăită) și dacă au fost respectate toate procedurile de lucru, dar și asupra modului în care s-a desfășurat interacțiunea dintre clientul ce a înregistrat sesizarea și personalul PETRU, verificare ce va fi efectuată de managerul nostru de calitate și responsabilul de punctul PETRU din Târgu Cucu. Suntem deschiși dialogului și apreciem orice feedback primit, astfel încât ne îndemnăm clienții să ne contacteze pe adresa de e-mail contact@simigeriapetru.ro sau pe pagina noastră oficială de facebook (https://www.facebook.com/SimigeriilePETRU/), unde răspundem activ și prompt pentru a identifica și rezolva în timp real orice situație neprevăzută”, este raspunsul oferit de conducerea Simigeriei Petru.

Radu SEICARU

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

87 − = 77