Planuri de weekend: plimbare, joaca si relaxare in parcul Palas

0
56

Dorința de a petrece cât mai mult timp în natură și de a muta majoritatea activităților în aer liber este un bun motiv să ne facem planul pentru weekend. Te poți încărca cu bună dispoziție și energie în parcul Palas, relaxându-te pe gazon, admirând verdele crud al vegetației sau în timp ce te plimbi pe alei. Poți profita de vizita la Palas și ca să-ți îmbogățești biblioteca cu noi volume de la Cărturești sau să îți schimbi look-ul.

Dor de parcul Palas? Pentru sfârșitul de săptămână, rețeta de optimism poate fi o plimbare cu familia ori un prieten drag în aer liber. Parcul Palas își așteaptă vizitatorii într-un cadru natural idilic. Gazonul invită la relaxare și joacă, copacii sunt gata să adăpostească la umbră amatorii de lectură, jocul de culori al florilor este încântător, astfel încât momentele petrecute în parc îți vor reîncărca bateriile. Și nouă ne-a fost dor de joaca celor mici, de energia, râsul și tabieturile voastre! Este important să ținem cont de recomandările privind limitarea grupurilor la maximum trei persoane, păstrarea distanței sociale și măsurile de siguranță.

Timpul petrecut în aer liber poate fi însoțit de o înghețată sau gustări propuse de locațiile deschise în parc. Dacă îți este dor de o cafea savuroasă, Starbucks te servește în regim „take away”. Cei care au devorat cărțile din bibliotecă și vor să își refacă stocul de lectură, sunt așteptați la Cărturești. Sesiunile de înfrumusețare sunt posibile la Atipic Barbershop, Donna Carina, Uomo, Utopia Open for Beauty, Beautymed Clinic și SonnenLine. Pentru răsfățul prietenilor necuvântători este necesară vizita la Animax și la salonul Magic Pets. Lista locațiile deschise continuă cu hypermarketul Auchan și dm drogherie markt, dar și cu cele care oferă servicii farmaceutice și de curățătorie. Programul complet poate fi consultat pe site-ul www.palasmall.ro sau pe pagina de Facebook Palas Iași.

Parcul Palas vă așteaptă, pentru că frumusețea lui este completă doar cu oameni veseli și atmosferă relaxantă! Desigur, ne bucurăm împreună de natură respectând măsurile de distanțare socială și de siguranță!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 3 =