Pleiada, un hotel la margine de Iasi, “marketat” din greu cu “mocaciuni” pentru a fi nominalizat la …destinatia anului!

0
52

Iașul, Palatul Culturii, Casa Muzeelor, Pleiada Boutique Hotel și Brizo sunt nominalizate din nou la competiția Destinația Anului, parte dntre ele pe criterii care nu justifica aceasta titulatura! Până pe 8 mai fiecare poate vota aici: https://destinatiaanului.ro/
Câștigătorii celei de-a patra ediții a competiției vor fi anunțați în cadrul Galei Destinația Anului 2024, care va avea loc pe 21 mai la Ateneul Român!
Cele 4 nominalizari sunt:
✔ Iașul pentru categoria Orașe care inspiră
✔ Palatul Culturii (Complexul Muzeal Național „Moldova”) / Casa Muzeelor (Muzeul Național al Literaturii Române Iași) pentru categoria Atracții cultural-educative
✔ Pleiada Boutique Hotel pentru categoria Cazări epice – boutique (n.r. printre putinele hoteluri din Iasi care s-a agatat cu disperare de actiuni de masa care sa-i aduca notorietate, pe care le-a tratat in sistem barter, iar apoi a cersit finantari pe la usile Primariei si ale marilor companii iesene pentru sponsorizari care sa ajute la creionarea unei dimensiuni “epice” a acestui hotel in obtinerea titlului de destinatie a anului)
✔ Baza sportivă Brizo pentru categoria Distracție și aventură (o baza de agrement fara notorietate, de care nu au auzit nici macar iesenii)
“În urmă cu doi ani, noi toți, comunitatea ieșeană, am adus titlul de Destinația Anului 2022 la Iași, iar anul trecut orașul, Palatul Culturii, Pleiada și Brizo au câștigat sau au fost printre primele la categoriile menționate. Haideți să arătăm că nu a fost doar o întâmplare!”, a transmis primarul Mihai Chirica .
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here