Politist de la mascati, înjunghiat de apropiati ai clanului Corduneanu, în fata unui spital din Iasi

0
66

Iulian Dumitras, un poliţist de la Direcţia de Operaţiuni Speciale a fost înjunghiat şi bătut crunt, duminică dimineața, de mai mulţi interlopi care l-ar fi recunoscut într-un club. Agentul era în timpul liber, alături de iubita sa, care a fost şi ea lovită de agresori. Amândoi au ajuns la spital, unde au fost agresaţi din nou, de această dată şi cu cuţitele, de infractorii care i-au urmărit până la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Incidentul s-a petrecut într-un club din oraș, în jurul orei 4.00 dimineaţa. Tânărul era împreună cu iubita lui. La un moment dat, un grup de indivizi a început să-i agreseze. Bărbatul a încercat să-i calmeze, însă n-a reuşit..

Iniţial, au fost mai multe persoane. Nu ştiu numărul din club, dar la spital au plecat în urmărire două persoane şi care i-au ajuns la spital, unde i-au agresat a doua oară. Aici i-au lovit şi cu cuţitul, l-au lovit pe tânărul poliţist. A fost recunoscut de cei din Clanul Cordunenilor. Băiatul a participat la acţiuni de prinderea lor şi e clar că a fost o răzbunare”, a declarat Dumitru Coarna, preşedintele SNPPC, pentru PRO TV.

Dosarul a fost deschis pentru infracţiunea de tentativa de omor şi urmează că mai multe persoane să fie aduse la audieri. Totodată anchetatorii vor verifica şi imaginile camerelor de supraveghere din club.

Marius GAVRILESCU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

82 − 80 =