Posturile de directori la scolile din judetul Iasi, ocupate partial in urma concursului sustinut de Ministerul Educatiei

0
56

Astazi, 17 iulie, 96 de candidati din cei 97 inscrisi au sustinut proba scrisa din cadrul concursului organizat de MEN pentru cele 110 posturi vacante de director si director adjunct disponibile in judetul Iasi. In urma evaluarii lucrarilor, 89 de candidati au promovat in etapa urmatoare, care se va derula in intervalul 19-21 iulie: este vorba despre evaluarea CV-ului si proba de interviu.

Pentru derularea examenului au fost organizate 7 comisii de concurs, iar din fiecare comisie au facut parte 3 inspectori (unul in calitate de presedinte,  2 in calitate de membri) si 4 directori (2 in calitate de membri si 2 in calitate de secretari). Peste 40 de observatori, reprezentanti ai organizatiilor sindicale, ai autoritatilor publice locale si ai parintilor, au asistat la evaluarea tezelor si la redactarea proceselor verbale.

Examenul scris a presupus identificarea raspunsului corect pentru un numar de 40 de itemi din elemente de legislatie scolara si management educational, fiecare fiind punctat cu 2,5 puncte. Programarea candidatilor la probele care urmeaza va fi afisata in timp util pe site-ul ISJ Iasi si la centrul de concurs, Colegiul National C. Negruzzi Iasi.

Aida POPA

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

9 + 1 =