Prefectul Iasului lanseaza un concurs de idei pentru redenumirea salilor din Casa Patrata

0
54

Marian Grigoras, prefectul judetului Iasi, s-a declarat nemultumit de denumirea salilor de sedinte din Casa Patrata, si a decis ca e timpul sa faca prima schimbare de la investirea pe aceasta functie. Desi multi dintre ieseni nu au intrat niciodata in aceste Sali, prefectul face un apel public pentru gasirea unor denumiri adecvate.

Unii dintre dumneavoastra stiu ca in prefectura Iasi exista 3 sali de sedinte: Sala Mare, Sala Verde si Sala Galbena. Unii ati avut poate ocazia sa participati la sedinte sau altfel de evenimente aici. Pentru cei care nu le stiti, va fac o scurta descriere.

Sala Mare se afla la etajul 1 al cladirii, pe latura care da spre curtea interioara. Are un numar de 270 de locuri si un aspect cam auster.

Sala Verde se afla tot la etajul 1, pe latura din fata a cladirii, in dreptul Palatului Culturii. Are 50 de locuri si beneficiaza de un sistem de comunicatii tip videoconferinta. Este cea mai des utilizata de Institutia Prefectului.

Sala Galbena este la parter, orientata tot spre Palatul Culturii. Are tot in jur de 50 de locuri si a fost recent modernizata. Vreau sa ma ajutati si sa gasim impreuna denumiri pentru aceste sali. Impreuna cu unii dintre colegii sau colaboratorii mei ne-am gandit pentru denumiri la o serie de personalitati care au legatura cu istoria Iasului si cu viata administrativa si culturala a zonei. Insa, eu spun ca e potrivit ca pentru aceasta alegere sa dam posibilitatea la cat mai multi oameni sa se pronunte”, este apelul lansat de prefectul Iasului pe pagina sa de facebook.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 2 = 5