Prefectul Iasului reia audientele in judet. Vezi cand vine prefectul in orasul tau

0
58

Marian Serbescu, prefectul Iasului, a anuntat ca va relua audiențele în teritoriu. Prima activitate de acest fel din acest an va avea loc pe data de 7 martie, de la ora 9.30, la Primăria din Pașcani, unde aștept la audiențe locuitori din acest municipiu, dar și din comunele Valea Seacă, Lespezi, Vânători, Hărmănești, Stolniceni Prăjescu, Todirești, Tătăruși, Ciohorăni, Cristești, Miroslovești și Moțca.

Având în vedere numărul mare de solicitări pentru audiențele de la Pașcani, intenționez ca în luna aprilie să organizez în acest municipiu o nouă sesiune de audiențe. La fel ca anul trecut, audiențele vor fi urmate de întâlniri zonale cu primarii, la care voi fi însoțit de specialiștii în domeniul fondului funciar din cadrul Instituției Prefectului, dar și de reprezentanți ai instituțiilor deconcentrate precum Oficiul Județean de Cadastru și Publicitate Imobiliară, Agenția Domeniilor Statului, Direcția Silvică sau Inspectoratul de Poliție Județean Iași”, a precizat Marian Serbescu.

Audiențele în teritoriu vor continua pe data de 15 martie, la sediul Primăriei Hârlău, unde sutn asteptati locuitorii acestui oraș, cat si cei din comunele Scobinți, Cotnari, Balș, Coarnele Caprei, Deleni, Sirețel, Belcești, Cucuteni și Ceplenița.

După audiențe voi avea o întâlnire cu primarii acestor unități administrativ teritoriale pentru a discuta despre problemele cu care se confruntă și pentru a căuta cele mai bune soluții pentru comunitățile locale”, a mai spus prefectul.

Cei interesați se pot înscrie la audiențe telefonic, la numerele de telefon 0232.421786 și 0232.421773 sau prin email: contact@prefecturaiasi.ro.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 4 = 1