Premiera la Iasi – „Kasta Morelli Fashion Week”, primul festival de promovare a trendurilor in moda

0
54

Asociatia Kasta Morrely organizeaza KASTA MORRELY FASHION WEEK – primul Festival international cultural monden de promovare a trendurilor in moda. Editia de inaugurare are loc in perioada 28 – 29 octombrie 2015, la Teatrul National “Vasile Alecsandri” Iasi.
Denumirea festivalului a fost aleasa in onoarea “Proiectului de cercetare Kasta Morrely” care a conceput calificarea de Manechin pentru prima data in lume si calificarea de Organizator spectacole. Festivalul are ca scop civic promovarea cetateniei active prin evenimente educationale de atractie internationala.
Festivalul „Kasta Morrely Fashion Week 2015” va reuni pe scena creatiile celor mai in voga designeri nationali si internationali ai momentului, prezentand publicului ultimele trenduri in moda pret-a-porter si haute-couture.
Cateva din brandurile care vor prezenta la Kasta Morrely Fashion Week sunt:
LaFress by Mari Sheludko &Valeri Passe, Tina Arena, Kasta Morrely, Sartoria Robu, Tatiana Beli, George Hojbota, Cristiana Maria Purdescu, Victoria Sava, Anki Permoda, Adriana Agostini, Atmosphere Fashion, Nicoleta Obis, Alina Spatariu, Seroussi, Elite Mariaj, Valy Boiciuc, Alina Hulea, Hannami Shoes, precum si invitati speciali din Orientul Mijlociu.
Spectacole Teatru de Moda®, in premiera, vor intregi unicitatea festivalului, prin imbinarea elementelor coregrafice de dans, pantomima si teatru cu designul vestimentar de elita.
Festivalul International Kasta Morrely Fashion Week va gazdui si editia a II-a a Galei Premiilor in Industriile Creative – Creative Industries Awards®, in cadrul careia vor fi premiate anul acesta personalitati si consilieri de specialitate ce au contribuit la realizarea competentelor existente in standardul ocupatiei de manechin.
Accesul spectatorilor la festival se va realiza pe baza de invitatii incepand cu ora 18:30 in Sala Mare a Teatrului National Vasile Alecsandri Iasi, in zilele 28 si 29 octombrie 2015.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

54 − = 47