Presedintele autoproclamat al PMP Iasi, alaturi de 2 consilieri, exclusi din partid

0
64

Consiliul Executiv Judetean (CEJ) al PMP Iasi a votat în cursul zilei de ieri, cu o majoritate covârşitoare, EXCLUDEREA din partid a lui Adrian Acostoaiei, cel numit presedinte al PMP Iasi de catre Cristian Diaconescu, si a consilierilor Constantin Coţofană şi Mihai Dimitriu. Prin urmare, ca urmare a pierderii calităţii de membri ai PMP, aceştia îşi vor pierde toate funcţiile ocupate în cadrul partidului.
În cadrul şedinţei CEJ, organizată în mod statutar, s-a aprobat şi organizarea de alegeri în organizaţiile interne ale PMP Iaşi.
Aşa cum se întâmplă în orice partid, membrii săi au posibilitatatea de a candida, în mod democratic, la alegerile care vor fi organizate în cursul lunii mai. Oricine doreşte este liber să îşi depună candidatura, iar mai apoi, prin voturile membrilor organizaţiei ieşene, îşi pot câştiga funcţiile pe care şi le doresc. Calendarul de alegeri va fi public, în cel mai scurt timp, după ce ne va fi pus la dispoziţie de către comisia constituită pentru organizarea alegerilor”, a detaliat preşedintele PMP Iaşi, Petru Movilă.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

16 + = 22