Președintele PSD Iași, senatorul Maricel Popa: Să îți fie rușine, Alexandru Muraru! Tu și gașca ta de penali ați condamnat Iașul la subdezvoltare!

0
50

Atât de tânăr și cât de ipocrit! Alexandru Muraru apelează la trucuri ieftine pentru a capta atenția publică. Vremelnicul șef al PNL Iași inventează subiecte pentru a distrage atenția de la adevăratele probleme ale guvernării locale. În loc să se preocupe de faptul că este înconjurat doar de penali în funcții publice (Costel Alexe, Mihai Chirica, Petru Avram), Alexandru Muraru îi poartă de grijă unui fost membru al PSD. Uită că mentorul său, Relu Fenechiu, a fost condamnat pentru corupție și statul încă încearcă să recupereze prejudiciul provocat de fostul lider PNL Iași. Uită și că un alt lider PNL Iași, un alt apropiat, Cristian Adomniței, este în plin proces, tot acuzat de fapte de corupție.

Muraru și gașca lui de penali, nu au demarat niciun proiect, timp de 10 luni de când se află la conducerea Consiliului Județean și a Primăriei Iași. Tot ceea ce face administrația județeană sunt proiectele începute de mine, pe care, acum, Costel Alexe le inaugurează cu fast și multă mândrie. Ultimul exemplu este proiectul centurii ușoare a municipiului, un proiect criticat de peneliști când l-am inițiat, dar cu care aceeași peneliști se laudă acum de parcă ar fi marea lor realizare.

Muraru și gașca lui de penali au condamnat Iașul la subdezvoltare! Recentele veniri ale lui Cîțu și Orban la Iași au arătat că peneliștii sunt preocupați doar de lupta pentru putere din partid și nici pe departe binele ieșenilor. În afară de câteva promisiuni deșarte aruncate în bătaie de joc, nimic concret nu se întâmplă pentru ieșeni. Să nu mai spun că au blocat deja Programul Național de Dezvoltare Locală (PNDL), atât de necesar pentru dezvoltarea și modernizarea comunităților locale.

Timp de 10 luni, peneliștii și-au adus toate rudele și camarila politică în funcții publice, în vreme ce în alte orașe mari ale României se construiește metrou și sunt alocate sume considerabile prin Proiectul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Muraru și gașca lui de penali consideră că susținerea culturii înseamnă parastase organizate prin cimitire și tămâierea unor morminte vechi de zeci de ani. Nu am auzit nimic până acum ca vreun penelist să aducă bani pentru construirea sediului Filarmonicii sau al Operei Naționale Române Iași.

Muraru și gașca lui de penali reprezintă deja o mare dezamăgire pentru ieșeni. Cred că președintele PNL Iași ar trebui să se uite mai întâi în ograda lui și abia apoi să deschidă gura și să vorbească despre alții.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 6 =