Prestatie lamentabila a „divei” Iulia Vantur, la Cerbul de Aur

0
77

Lipsita de replici, de stralucirea unui prezentator de cursa lunga pentru un festival de talie internationala si, inainte de toate, de o minima documentare necesara unei evolutii pe scena Cerbului de Aur, „diva” Iulia Vantur a dat dovada supremei superficialitati pe scena din Piata Sfatului.

Una din mostrele lipsei totale de profesionalism a avut loc chiar in timpul introducerii partenerului ei de scena, actorul italian Gabriel Garko, pe care l-a prezentat drept eroul din renumitul serial de televiziune Onoare si respect, Tonio Fortebracio, in loc de Fortebraci.

Din cate stiu, 10 ani a lipsit acest concurs din peisajul muzicii internationale”, a spus la un moment dat Gabriel Garko, iar Iulia Vantur a tinut sa-l contrzica – „nu, 50 de ani a lipsit”. Actorul, un adevarat gentleman, i-a raspuns cu un zambet ingaduitor, moment in care diva, la indicatiile pretioase primite in casca, a intors-o ca la Ploiesti- „a, nu, am vrut sa spun ca sunt 50 de ani de Cerbul de Aur!”. Un nivel din ce in ce mai scazut al prezentarii acestui festival, fata de prestatiile de altadata ale unor nume precum Stela Popescu, Iurie Darie, Sanda Taranu, Andreea Marin sau Horia Brenciu.

Radu SEICARU

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here