“Prezidentul copy- paste” confunda sportivii Iasului cu cobaii electorali. Gala a sportului iesean organizata de PSD

0
32

La cateva saptamani dupa Gala Sportului Iesean, eveniment organizat de Primaria Iasi, cel mai infantil presedinte de CJ din istoria postdecembrista a Iasului, recte Maricel Popa, organizeaza si el o sindrofie cu diplome si sprituri. Nu ar fi fost poate nimic anormal in faptul ca Popa nu poate face ceva autentic, ci doar tragand cu ochiul in stanga si in dreapta,  mai ales in taberele dusmanilor sai, sau ca sportul iesean, prin reprezentantii sai, mai primeste cativa firfirei si mai multa apreciere din partea comunitatii, daca aceasta noua gala nu ar fi politizata in cel mai abject mod.

Evenimentul electoral al lui Popa, intitulat Gala Laureaților Sportului Ieșean, va avea loc astazi, vineri, 1 februarie 2019, la Teatrul Luceafărul începând cu ora 17.00.

Este pentru prima dată când C.J. susține un astfel de eveniment în cadrul căruia vor fi premiați sportivii ieșeni pentru performanțele obținute pe parcursul anului precedent”, a sustinut Popa. Tot electoral, cel intitulat “slugoiul lui Dragnea” a inceput sa promita  ca va construe la Iasi o sala polivalenta cu 15.000 locuri. 

La Gala Laureaților Sportului Ieșean vor fi prezenți ministrul Sportului- Constantin Bogdan Matei, președintele Comitetului Olimpic Român- Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Fotbal- Răzvan Burleanu, Vasile Cîtea (deputat PSD)- președintele Federației Române de Box, Sorin Babii- președintele Federației Române de Tir Sportiv și Alexandru Dedu- președintele Federației Române de Handbal. Slugoiul lui Dragnea va fi flancat in aceasta actiune electorala de pesedistii Camelia Gavrilă- deputat PSD, Silviu Macovei- deputat PSD si Vasile Toma – senator.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

66 − 64 =