“Piarista” isterica a ‘faraonului Bratescu”. Derapaje grave la Ateneul Tatarasi.

0
75

Despre actualul director al Ateneului Tatarasi, institutie in care canta pupaza, nu cucul,  nu se poate spune ca exceleaza la capitolul marketing cultural sau ca isi rupe toate coardele sensibile facandu-i curte Thaliei, ci mai degraba ca profita de aceasta functie pentru a-si trai criza varstei mijlocii “in umbra fetelor in floare”. Asa cum titra cotidianul Evenimentul in numarul de ieri, in “Piramida pilelor la Ateneul Tatarasi”, Bratescu si-a atras in jurul lui mai multe persoane de sex feminin, asupra competentelor carora nu ne vom exprima, decat cu o singura exceptie, PR-ul institutiei, domnisoara Irina Enea, numita  “Vezuviu”(n.r. la Ateneul Tatarasi, fiind o institutie de cultura, fiecare angajat are un nume de scena, lui Bratescu spunandui-se Faraonul ), o fata slab pregatita ce debordeaza de subiectivitate pe bani publici, care calca in picioare deontologia profesionala, plapanda la spirit si la simturi, ale caror resorturi ascunse in spatele angajarii ei pe acest post sunt la fel de misterioase precum cadidatura fara sanse a lui Bratescu impotriva Elenei Udrea, pe principiul “sa o facem si cu o femeie, ca de solitudine si anonimat suntem satui”. Suparata nevoie mare pe articolul prezentat in gazeta ieseana, aceasta angajata, desi aflata in concediu, si-a permis ca in subsolul unei invitatii la un spectacol ce va fi livrat iesenilor, sa strecoare catre presa, intr- o nota personala, un amendament neavenit, pe adresa oficiala a Ateneului, amendament pe care il vom prezenta integral.

Subiect: amendament la invitație la conferință de presă

Expeditor: Ateneul Tătărași <ateneutatarasi@gmail.com>

Se pare că nu s-a înțeles foarte bine din mailul pe care l-ați primit dimineață trimis în numele meu de colega mea (Sunt în concediu două zile, azi și mâine). Așadar, conferința de presă va avea loc joi, 2 aprilie 2015, ora 11.00, în Galeriile de Artă. Din pricina articolelor scrise pe baza unor informații nefondate, vom prezenta și un raport cu activitățile realizate din venituri proprii. La conferință vor participa dr. Liviu BRĂTESCU, directorul Ateneului, regizorul Cosmin-Doru Pleșa și actorii.

Suntem deschiși comunicării și venim cu documente justificative pentru fiecare activitate desfășurată.

În plus, doresc să menționez că sunt dezamăgită de faptul că niciun reprezentant al presei ieșene nu a venit la castingurile organizate, ca să vadă care dintre actorii ieșeni participă și-și doresc o colaborare cu noi. Rog să confirmați prezența la conferință printr-un reply la acest e-mail! (n.r nu are Ateneul destule scaune!?) Vă mulțumesc! Cordial, Irina ENEA”.

Mentionam ca despre amendamentele personale ale acestei incapabile, directorul Bratescu nu a avut cunostinta, iar dupa ce a avut habar s-a inflamat si doar atat, semn ca la Ateneu continua sa cante pupaza. Domnule Bratescu, unii dintre angajatii Ateneului din Tatarasi, inclusiv d-voastra,  sunt  platiti din bani publici pentru a produce spectacole, pentru a gazdui si promova evenimente culturale, nu pentru a incalzi la san soparle liberale!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here