Primari PNL cu probleme penale si de integritate spala putina in an electoral si trec in tabara PSD

0
91

Echipa social-democraților ieșeni devine din ce în ce mai puternică, cu un primar condamnat la inchisoare pentru frauda cu fonduri europene – Catalin Martinus, primar PNL de Dobrovat, Ionel Oneaga, primar de Gropnita care a transformat primaria in propia afacere, si viceprimarul comunei Lespezi, Lucian Marcu, pe care PSD il va arunca in cursa pentru Primarie.

 „Mă bucură venirea colegilor noștri primari de la Dobrovăț și Gropnița, dar și a tânărului viceprimar al comunei Lespezi. Oameni apreciați în comunitate, cu proiecte și investiții importante atrase la nivel local, vin în echipa noastră pentru a lucra în beneficiul ieșenilor. 

Acest fapt înseamnă că munca pe care am început-o acum aproximativ 10 luni la conducerea organizației județene PSD Iași generează încredere. Mesajul meu pentru toți primarii este unul foarte simplu. Cele mai mari investiții din județul Iași s-au făcut în perioada administrațiilor social-democrate.

Ne propunem un parteneriat cinstit și onest cu ieșenii. Județul nostru are nevoie de finanțări în toate domeniile, de strategii pe termen mediu și lung, în care să existe predictibilitate și coerență.

Am dovedit până acum că suntem o echipă unită, capabilă să guverneze administrativ într-o manieră corectă, echilibrată, în care toți ieșenii să se simtă egali și reprezentați cu onoare de liderii județeni la nivel național” a declarat Bogdan COJOCARU, președintele PSD Iași.

Pana acum, la PSD au mai trecut si alti traseisti precum primarii comunelor Gorban (Silviu Isari) și Mircești (Leon Bălteanu).

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 6 = 3