Primaria Iasi, in carantina! Primarul Mihai Chirica, impreuna cu colaboratorii sai din primarie, confirmati cu COVID

0
63

Primarul Mihai Chirica se alatura suitei de viceprimari, directori, sefi de servicii si angajati ai Primariei Iasi, care au fost confirmati cu COVID. Dupa infectarile confirmate în cursul acestei saptamani in Primaria Iasi, primarul Mihai Chirica și-a făcut astăzi testul și a primit confirmarea prezenței noului tip de coronavirus.

Fidel promisiunii făcute de a fi întotdeauna sincer cu dumneavoastră, concetățenii mei, vreau să vă anunț că am fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19. Am făcut acest test după ce am aflat că o parte dintre colegii de muncă din primărie au contractat noul coronavirus.

Vă anunț că m-am izolat, mă simt normal și că în următoarea perioadă voi urma schema de tratament recomandată de specialiști pentru a ține boala sub control. Imediat ce medicii vor considera că m-am vindecat, mă voi întoarce la muncă. Până atunci, îl desemnez pe domnul viceprimar Radu Botez pentru a prelua atribuțiile de primar, coleg cu care ma voi consulta permanent.

Este un moment foarte bun pentru a repeta îndemnurile de a fi responsabili și solidari în această perioadă atât de dificilă pentru toți. Dragi ieșeni, aveți grijă unii de ceilalți, feriți-vă de boală și nu uitați că sănătatea e un dar. Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, este mesajul primarului Mihai Chirica.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here