Primarul absurdului de la Iasi. A umplut transportul public de harburile Europei, dar protesteaza impotriva masinilor vechi ale iesenilor

0
51

Primarul Mihai Chirica şi-a propus să organizeze anual, pe 22 septembrie, „O zi fără maşini”, un eveniment sub forma unui protest public.

S-au cheltuit peste patru miliarde de euro în primele şase luni ale anului şi am umplut ţara de gunoaie. Nu cred că este normal ca un stat producător de vehicule să adune tot ce-i mai rău şi mai rablă din Europa să ne intoxice viaţa, să ne ocupe spaţiile verzi, să ne facă viaţa un calvar”, a declarat Mihai Chirica.

Acesta a anunţat că va strânge semnături împotriva „hârburilor vestice”. Acest lucru se va petrece astăzi, 22 septembrie, la cele două corturi special amenajate de municipalitate în Piața Unirii și în fața Palatului Culturii. Invazia de second-hand-uri a apărut în urma scoaterii taxei de mediu care dă undă verde tuturor celor care nu-şi permiteau o maşină mai bună, să înmatriculeze pe bandă rulantă orice fel de autoturism, indiferent de vechime, mai apreciza edilul.

Reamintim faptul ca Iasul este unul dintre cele mai mari orase al carui parc public de transport a colectionat, an de an, „harburi vestice” care dupa cativa ani de rulaj la strada au intrat in Programul Rabla.

Radu SEICARU

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

− 1 = 7