Primarul Mihai Chirica îi cere demisia lui Liviu Dragnea. „S-a mai născut o dată Nero”

0
49

Primarul Iasului, Mihai Chirica, îi cere demisia lui Liviu Dragnea, pe care-l compară cu Nero, împăratul care ar fi dat foc Romei. Edilul a criticat și rezoluția adoptată de PSD cu privire la „statul paralel”.
Treburile merg prost, România se duce în jos în momentul de față pe ambițiile personale ale unui singur om. Eu cred că s-a mai născut o dată Nero care nu vede decât o singură modalitate de a părăsi tronul, prin arderea cetății, iar cetatea se cheamă, din păcate, România. Nu doar el ar trebui să demisioneze, ci și cei care se simt răspunzători pentru haosul din România”, a declarat primarul Iașului.
Edilul a făcut declarații despre „revoluția fiscală”, dar și despre problemele penale pe care le are Liviu Dragnea si criticat rezoluția adoptată de către PSD în legătura cu „statul paralel”.
Cele 127 milioane lei cat reprezinta sechestrul pus de DNA pe averea lui Dragnea, înseamnă aproximativ jumătate din bugetul de venituri propriu al municipiului Iași pe un an. Dar, după “revoluția” fiscală pe care o vedem în momentul de față înseamnă mai mult de jumătate. Să nu uităm niciodată cu proiectul Marii Uniri nu s-a făcut la București. Mai rău, nu s-a făcut nici în Kiseleff (sediu PSD central, n.r.), nici la Cotroceni, ci în diverse orașe din România Mare, care au înțeles că trebuie să pună umărul pentru un asemenea proiect, care și-au sacrificat familiile, copiii, au murit pentru țară și au sacrificat averile și nu și-au făcut tot felul de proprietăți prin Brazilia. Aceia sunt oamenii de stat, cei care au creat România, nu circul, degringolada și mizeria pe care o vedem noi astăzi cu statul paralel. Și noi stăm paralel acum, stăm unul în fața celuilalt, cred că la asta se referea. Dacă vorbim despre acest stat paralel, atunci înseamnă că el există. Dacă vorbim despre România normală la cap, marea masă a românilor gândesc normal iar cei care iau niște decizii aberante, din păcate, nu gândesc pentru români”, a spus Mihai Chirica.
Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

+ 62 = 66