Primarul Mihai Chirica, somat de “agaricii” care militeaza pentru autostrada, sa isi prezinte scuze public

0
63

Ieri, 25 ianuarie, la un post  local de televiziune, în cadrul unui interviu, primarul Iașului, Mihai Chirica, s-a referit disprețuitor la membrii asociațiilor civice care militează pentru construirea autostrăzii A8, Ungheni-Iași-Târgu Mureș, cu termenul „agaricii ăștia”.

Pentru jignirea publică impardonabilă adusă membrilor celor doua asociații și, prin extensie, tuturor susținătorilor construirii de urgență a Autostrăzii A8, ca o garanție a viitoarei prosperități a regiunii, edilul a fost somat sa își ceară scuze public!

Mihai Chirica s-a „afirmat” pe tema autostrăzii amintite de mai multe ori. Îi reamintim doar modul în care a persiflat marșul motorizat către București, când ne-a informat că nu participă, rămâne în Iași și ne face cu mâna sau cum s-a pronunțat în mod clar împotriva autostrăzii Ungheni-Iași-Târgu Mureș (când a susținut public investiția Bacău-Brașov în detrimentul A8). Fără efortul asociațiilor care au impus și menținut cu insistență subiectul pe agenda publică națională, această autostradă nu ar fi fost amintită, eventual, decât în promisiunile electorale. Pentru jignirea publică impardonabilă adusă membrilor asociațiilor noastre, îi cerem imperios primarului Iașului, Mihai Chirica, să își ceară scuze public! Este un gest de minim respect pentru concetățenii săi, care prin eforturile pe care le depun încearcă să compenseze pasivitatea politicienilor locali în susținerea acestei investiții esențiale pentru regiune”, este mesajul celor doua asociatii.

Marius GAVRILESCU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here